-------------------------------


Naši zákazníci

HZS SŽDC

HZS JmK

 

Hasiči s.r.o.



NOVINKY

SOFTCHELOVÁ BUNDA HASIČI

 

HASIČSKÉ AUTO

s HASIČEM

Hasičské auto s hasičem

 

POKLADNIČKA

Pokladnička hasičák

 

 

AKCE

Victorinox Rescue Tool

Pronájem skluzavky

Poháry a medaile


 

Trička a mikiny

Reklamní předměty

Reklamní předměty 2018

Reklamní předměty 2018

Reklamní předměty 2018

KALENDÁŘE - DIÁŘE


-----------------------------------

Celostvětový

bonusový program

Slevová karta PERFECT BONUS

-----------------------------------------

AKCE

Cena 2 199 Kč (92 EUR)

ANKETA

Co se vám líbí více?

TATRA 148 2D 50% TATRA 815 2D 14% TATRA 815 3D 17% Nafukovací skluzavka 19%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Lonea company s.r.o., se sídlem Dolní 3137/100. Prostějov, IČ 29133777, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 77925. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu nasihasici @ nasihasici.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ